Popis
Pitvarošská klobása
Klobása tmavočervené barvy s prosvítajícím zrněním. Na řezu je výrobek červené barvy, s tukovými zrny cca. 3 mm. Vůně je příjemná, masová, chuť je po použitých surovinách a přísadách, přiměřeně slaná a kořeněná.
Složení: vepřové maso (68%), hovězí maso (13%), vepřové tukové tkanivo, jedlá sůl, konzervační látka E 250, přírodní koření, cukr, česnek, dextróza, glukózový sirup, látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, E 635, extrakty koření, antioxidant E 316.
Alergeny: neobsahuje
Výživové hodnoty (na 100 g):
Energetická hodnota: 1934 kJ/466,3 kcal
Tuky: 38,1g
z toho nasycené mastné kyseliny: 14,3g
Sacharidy: 4,68g
z toho cukry: max. 0,5g
Bílkoviny: 26,18g
Sůl: 3,64g
Výrobce: Arpád Bognár – Mäso údeniny, Eliašovce 284, 93038 Nový Život
Země původu: Slovensko
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.